Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


TRX Kiscsoportos edzés !!!

TRX Kiscsoportos edzés !!!
TRX Kiscsoportos edzés!!!
 
Kis csoportos edzés, ötvözi a személyi edzés előnyeit (a te fittségi szintednek megfelelő gyakorlatok és ismétlés számok) és a csoport adta motivációt (ha látod, hogy a másik is dolgozik te sem fogsz megállni) .
 
Miért jó ez az edzésforma akár egy hétköznapi ember számára, akár profi sportolóknak?
 
Sem a kor, sem a nem, sem pedig az edzettségi szint nem befolyásolja a használatot. Akár izomtömeg növelés, akár alakformálás, feszesítés a cél, könnyedén beépíthetők a gyakorlatok az edzéstervbe. A TRX formálja az izmokat, feszesít és segít elérni a gyönyörűen kidolgozott testet
Tulajdonképpen végtelen számú gyakorlat végezhető, csak a képzelet szabhat határt. A nem kötött pályás mozgásnak köszönhetően az izmok és ízületek is szabadon mozognak, így a szokottnál sokkal több izomcsoport mozgatható meg.
 
A TRX segítségével olyan izmokat erősíthetsz szinte észrevétlenül, amelyek javítják a tartásod, segítenek leküzdeni a hasadon lévő zsírfelesleget, valamint rugalmasabbá teszik az egész testedet, így feszesebb, koordináltabb lesz a mozgásod.
Egy nagyon fontos előnye, hogy nem terheli túl az ízületeidet az edzések alatt, mivel saját testsúlyoddal dolgozol, és folyamatosan változtathatsz a gyakorlat erősségén, így elkerülhető az ízületeid akaratlan túlfeszítése vagy terhelése.
Akár a zsírégetés, akár az állóképességed vagy az erőd növelése a cél, kiválóan tudod alkalmazni ezek elérésében a TRX-et. Hetente kétszeri edzés felpörgeti az anyagcserédet, valamint sokkal változatosabbá teszi a megszokott edzésedet.
 
Gyere és próbáld ki még ma!
 
Hétfő 18:45-19:45
Kedd 17:45-18:45, 19:00-20:00
Szerda 18:45-19:45
Csütörtök 17:45-18:45, 19:00-20:00
 
 
Baranyi Balázs +36 20 9977070
 
Galériák
Blog menü

    PHP Social Stream: There is no feed data to display!

A Loba Sport Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Loba Sport Csapata