Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Élményeink


Nagy labdás gerinctorna gyerekeknek !!!

Nagy labdás gerinctorna gyerekeknek !!!
Nagy labdás gerinctorna gyerekeknek !!! Egy óra, amin a gyerekek jól érzik magukat, miközben játékosan tesznek gerincük egészségéért. Korunk problémája, hogy a gyermekeink egyre kevesebbet mozognak. Míg óvodás korban gyakran játszanak gerincbarát testhelyzetekben(négykézláb, kúszva,hason) addig iskolás korukra ez teljesen megváltozik. Beülnek az iskolába, ahol nem kevés időt töltenek ülve ( heti 35-40 óra). Életükben a testmozgás jelentősen lecsökken, a stressz viszont nő. Ebből később egyre több problémájuk származik. Szülőként igyekszünk segíteni nekik ezek kiküszöbölésében. Erre egy jó módszer lehet a labdán való torna.

LOBA Functional Gym Órarend

LOBA Functional Gym Órarend
LOBA Functional Gym Órarend 2020 Orkóbertől!

Senior Jóga és Meditáció

Senior Jóga és Meditáció
A jóga bármely életkorban, minden előképzettség, vagy sportos-mozgásos múlt nélkül – kellő óvatosság és odafigyelés mellett – elkezdhető!

Köszönjük, ha támogatod ezt a nagyszerű csapatot adód 1 %-ával.

Köszönjük, ha támogatod ezt a nagyszerű csapatot adód 1 %-ával.
Köszönjük, ha támogatod ezt a nagyszerű csapatot adód 1 %-ával. Adószám: 18752496-1-02 Név: Mohácsi Szabadidő és Tömegsport Sportegyesület
Blog menü

    PHP Social Stream: There is no feed data to display!

A Loba Sport Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Loba Sport Csapata