Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Élményeink


Frissítés Mit? Mikor? Hogyan? Minek?

Frissítés Mit? Mikor? Hogyan? Minek?
Frissítés Mit? Mikor? Hogyan? Minek? ha feltetted ezeket a kérdéseket akkor olvass tovább...

Miért jó a TRX?

Miért jó a TRX?
A TRX sikerének titka két szóval elmondható: egyszerű és nagyszerű. Tulajdonképpen egy mobil edzőterem, amit bármikor, bárhova magaddal tudsz vinni és persze bárhol tudod használni.

A funkcionális edzés reneszánsza

A funkcionális edzés reneszánsza
Egyre több és több fitness teremben találkozhatunk rejtélyes funkcionális edzés kifejezéssel. Sokaknak azonban fogalmuk sincs, mit is takar ez a kifejezés, így a kipróbálástól is ódzkodnak. Mi most szeretnénk eloszlatni a ködöt, mely a funkcionális edzést körbeveszi, hiszen ez a típusú edzésforma roppant hatékonyan mozgat át, így nem is hiányozhat a jó edzéstervből!

Mi is az a triatlon?

Ha csak a szó je­len­té­sét néz­zük, ak­kor há­rom kü­lön­bö­ző sport­ág ös­­szegyú­rá­sá­ból meg­szü­le­tett új sport­ág. A három versenyszámot egymás után, pihenés nélkül kell teljesíteni, és a versenyidőbe a két szám közötti átöltözés ideje (az úgynevezett depóidő) is beleszámít.
Blog menü

    PHP Social Stream: There is no feed data to display!

A Loba Sport Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Loba Sport Csapata