Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Történetünk..

Átlagos, hétköznapi emberek vagyunk, ám mégis van valami ami összeköt, csapattá kovácsol bennüket, a sport szeretete. A Loba Sport tagjai között a mozogni vágyó hobbi sportolótól, az ironman-ig mindenki megtalálható, pont ez adja a mozgatóerőt, a csapat szellemiségét és szépségét. Bárkit szívesen látunk magunk között, aki sportolni, mozogni szeretne, különféle sportágak széles skáláját műveljük a LOBA egyesület keretei közt.

LOBA szó spanyolul farkast jelent, amit, mit nemcsak a nevünkben hordozzuk, hanem az összetartás fő motívuma lett a farkas falka legendás, minden körülmények közt összetartó csapatszelleme. Ebben több a loba, ebben szebb, ebben igazán más.

Valljuk, hogy nemcsak a sportolói eredményeinkben, de a munkában, magánéletünkben is kamatozik a versenyszellem, a jobbá, többé válás akarata. Az évek folyamán a sportolói közösségből egy nagyon jó és egyben nyitott baráti társaság kovácsolódott. A közös edzéseink segítik a felkészülést a különféle megmérettetésekre, az egyéni eredmények folyamatos javulása mellett, hiszen mi már tudjuk a titkot, csapatban minden könnyebben megy.
Loba Sport


A 2019. évben tovább színesedett az összefogás ereje, barátaink több nívós sporteseményről is dobogós helyekkel tértek haza, hatalmas egyéni eredmények születtek úgy, hogy együtt készültünk, együtt izgultunk akár a pálya szélén, akár otthon, folyamatosan figyelemmel kísérve a verseny alakulását.

Fő célunk az évek során felhalmozott tudás, tapasztalat megosztása másokkal, baráti társaságunk bővítése mellett. Mindnyájan pontosan emlékszünk arra, mekkora kihívással jártak az első lépések, mennyi kérdés volt bennünk, úgy ahogy benned is, aki még csak fontolgatod, hogy mozogni sportolni szeretnél. Mi már ezekre a kérdésekre tudjuk a választ, ha eldöntötted, hogy belevágsz, tudunk támogatni Téged.

Az edzéseink fő csapásvonala a triatlon sportágai körül forognak, de az úszáson, kerékpározáson és futáson kívül a szükséges kiegészítő mozgásformák is megtalálhatóak nálunk, úgymint a jóga, a gerinctorna, a funkcionális és erősítő edzések is TRX formájában. Lehetőséget biztosítunk a közös edzéseken túl egyéni, személyi edzésekre, személyes konzultációkra is. Távlati céljaink között szerepel a gyakorlati edzéseken túl az elméleti tudás fejlesztése is, előadások formájában, tagjaink között sportedzők, könnyűatléták is megtalálhatóak.

Nemcsak fizikailag, de mentálisan is felkészítünk az általad választott kihívásokra, továbbá a verseny közbeni hatékony frissítésben is segítünk, akár közös edzések alkalmazásával, akár komplett, rád szabott, frissítési tervek elkészítésével is. Minden ehhez szükséges termék megtalálható nálunk, hiszen azokat válogattuk be a kínálatunkba, amiket mi is kipróbáltunk, folyamatosan használunk és biztosan közte vannak azok a kiegészítők is, amelyekkel tökéletesen ki fog tudni teljesülni a felkészülések során a magas szintre hozott erőnléted!

Úgy gondoljuk, a meglévő tudásunk, tapasztalatunk, és az eddig elért eredményeink tesznek hitelessé minket, ígéreteinkhez híven hozzásegítünk téged saját egyéni sikereidhez, amiről akár még csak álmodni mersz. Ha már van tapasztalatod, de alakadtál valahol, megbotlottál utad során, akkor is fordulj hozzánk bizalommal és ami ma még csak álom, holnap nagyszerű teljesítmény, versenyeredmény lesz, erre szavunkat adjuk!

Ne várj tovább, legyél Te is a Loba Sport szívesen látott TAGJA!

Üdvözlettel, Baranyi BalázsIsmerj meg minketBaranyi Balázs

Baranyi Balázs

TRX Instruktor, Sportoktató Testépítés és Fitness, IronMan
Tovább
Bélik Edina

Bélik Edina

Gyógytornász
Tovább
Bense János

Bense János

Senior Jóga oktató Gerincjóga oktató
Tovább
Génál Dóra

Génál Dóra

Vinyasa flow Jóga oktató gyermekjóga oktató
Tovább
Glück Brigitta

Glück Brigitta

Sivananda Hatha jóga oktató Gyermekjóga oktató
Tovább
Haraszti Edit

Haraszti Edit

Gyógytornász, 3D jógaoktató
Tovább

 • "
  Én a testnevelésből majdnem felmentett, 40 évnyi sportmentes élet után úgy döntöttem, hogy sportolni fogok. Ismerős útján találtam rá a TRX-re, amiről - bevallom - fogalmam sem volt, hogy mi fán terem. Kicsit féltem attól, hogy unalmas lesz, hisz mi izgalmat adhat egy felfüggesztett kötél? Már az első órán rájöttem, hogy sokoldalúan használható. Edzés közben lehet húzni-vonni, ide tenni, oda akasztani. A különböző feladatok lekötik a figyelmem, és folyamatosan motiválnak...még engem is, az örök kezdőt.
  Dani
 • "
  Számomra a csütörtöki TRX edzés a kispéntek. (Szomorúan hangzik, de ez a korral jár.) Egyfajta kilépés a napi rutinból, mókuskerékből, ahol máshol és másokkal vagyok. Az edzéseknek és a megfeszített izomzatnak köszönhetően hétvégén többet ehetek megereszkedett pocak nélkül, nem fáj a hátam az ülőmunkától, fittebnek, erősebbnek érzem magam, és szerintem még a szexben is jobb vagyok, bár az utóbbi két hatást mások még nem erősítették meg.
  Zoli
 • "
  Nálam ha csütörtök, akkor TRX edzés! Rendszeresen futok és fontos számomra, hogy erőnlétem is legyen hozzá. Az edzéseket felkészült, tapasztalt edző tartja Balázs személyében, aki odafigyel a sportolóira. Órái jól felépítettek, folyamatosan nézi, hogy a gyakorlatokat helyesen hajtsuk végre és ha kell, korrigál. Az edzések jó hangulatban, ámde keményen zajlanak :). A fejlődés garantált!
  Gábor


A Loba Sport Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Loba Sport Csapata