Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

High5 Slow Release Energy Gel 62g

A High5 Slow Release Energy Gel egy lassú felsívódású így alacsony GI szintű zselé, ami hosszan tartó energiát biztosít, emellett több mint 70 féle ásványi és nyomelemet tartalmaz! Ez egy igazán tökéletes sportital Ultra sportoláshoz. Próbáld ki nem fogsz csalódni benne!
Kategória Termékkategóriák Izotóniás Zselék High5 Slow Release Energy Gel 62g
Cikkszám IG0011
Ízvilág Narancs , Fekete Ribizli
Súly 62 gr
Márka High5
Listaár 790 Ft
/darab
-
+
KOSÁRBA RAKOM
stabil és tartós energiaellátást biztosít
1
alacson GI szénhidrátot tartalmaz
2
lassú felszívódású
3
High5 Slow Release Energy Gel 62g
4
Közös feljesztés a BORA-Hansgrohe-val
5
70 féle ásványi és nyomelemet tartalmaz
6
Tökéletes sportital Ultra sportoláshoz


Leírás

Hosszabb ideig tartó energiapótlás sportoláshoz:

Miért jó? Mert High5 Slow Release Energy Gel a lassú felszívódású isomaltulózt tartalmazó zselé egy alacson GI szénhidrátot tartalmaz, amely stabil és tartós energiaellátást biztosít. Ezzel elkerülhető a vércukorszint hirtelen emelkedése és az egyéb cukortartalmú termékekkel járó inzulinválasz.

Új, még komplexebb elektrolit tartalom:

A High5 Slow Release Energy Gel egy továbbfejlesztett komplex több mint 70 féle ásványi és nyomelemeket tartalmaz, amely a sportolás alatt segít az elektrolitok egyensúlyban tartásában. A High5-nál törekszünk arra hogy kizárólag természetes összetevőket használjunk így az ásványi anyagokat is a tengervízből nyerjük.

Tökéletesen működik akár az Slow Release Energy Drink-mellé mivel különböző szénhidrát formulákat tartalmaz, amik nem akadnak össze! De igazán a ZERO Sports-al alkot tökéletes párost, mivel a ZERO szénhidrát mentes az Energy Gel-ben viszont megvan a tiszta energia!

Közös feljesztés a BORA-Hansgrohe-val:

Több mint egy éves fejlesztői munka van a termék mögött, ahol profi sportolók és edzők segítették a munkát, annak érdekében, hogy a termék a legnehezebb körülmények alatt is működjön. A BORA-Hansgrohe volt ebben a segítségünkre:

“Nagyon hasznos, és egy remek termék készült, ami a kerékpározás kezdetétől a végéig stabil energiával látja el a szervezetem. Úgy érzem, állandóan van energiám a kerékpározás egésze alatt!” – Marcus Burghart, BORA-Hansgrohe

“Nagyon szeretem, hogy az íze természetes és frissítő! Kimondottan jó az energia mellett, hogy tele ásványi anyaggal!” – Lennard Kämna, BORA – hansgrohe

A Slow Release Energy Gel-t sportolás ELŐTT és KÖZBEN használatra lett fejlesztve. Élvezd a változatos és kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód részeként. A B6 és a komplex Elektrolit hozzájárul a normál energia-előállító anyagcseréhez. Más cukrok helyett az izomaltulózt tartalmazó élelmiszerek fogyasztása után alacsonyabb vércukorszint-növekedést idéz elő.

Nagy intenzitású testmozgás:

A lassú felszabadulású energia akkor is előnyös, ha részt vesz egy rövid és nagy intenzitású testben, de ha gyorsan szüksége van energiára (például nagy intenzitású sportolás során), gyorsan felszabaduló energiatermékeket kell vennie, hogy gyorsabban növelje az energiát. Ha részt vesz egy rövid és nagy intenzitású edzésen, akkor a 90-120 perc alatt felhasználhatja a Lassú felszabadulású energiát. Ha a verseny azon szakaszában amikor az intenzitás stabil és alacsony használja a Slow Release energiát, amikor az intenzitás magasabb, gyorsan felszabaduló energiatermékekre kell váltani.

 

 

HASZNÁLATA

A Slow Release Energy Gel termék legfontosabb előnye, hogy hosszan tartó energiával látja el az izmokat. Ennek kihasználása érdekében fontos, hogy már korán kezdje el az üzemanyag ellátást.

“Lassú felszívódású Slow Release Energy Drink-et használunk az edzés során, pl.: VLamax (laktát-felépítési sebesség) csökkentésére és ezáltal a versenyző hatékonyságának növelésére. Versenyzéskor a verseny első 1-2 órájában hsználjuk főleg, amikor az intenzitás alacsony az izomglikogén megkímélése és az üzemanyag-ellátás hatékonyságának növelése érdekében” – Robert Gorgos, BORA-Hansgrohe sporttáplálkozási szakember

Mennyit kell fogyasztani?
Lassú felszabadulású energia fogyasztásakor körülbelül kb. 50-60 g szénhidrátot kell fogyasztanie óránként. Ez sportitalokból, szeletekből és gélekből is származhat, így keverhetjük. Például inni lehet 500 ml-t, és óránként egy szeletet elfogyasztva kapunk 60 g szénhidrát-tartalmat.

ELŐTTE szénhidrát feltöltés:

Egy verseny előtt előzetesen töltse fel izmait úgy, hogy 90–120 perccel a rajt előtt a Slow Release terméket veszi igénybe. Ezáltal energiatárolói, akkor töltődnek fel, amikor a legjobban szüksége van rá.

Nagy intenzitású testmozgás:

A lassú felszabadulású energia akkor is előnyös, ha részt vesz egy rövid és nagy intenzitású testben, de ha gyorsan szüksége van energiára (például nagy intenzitású sportolás során), gyorsan felszabaduló energiatermékeket kell vennie, hogy gyorsabban növelje az energiát. Ha részt vesz egy rövid és nagy intenzitású edzésen, akkor a 90-120 perc alatt felhasználhatja a Lassú felszabadulású energiát. Ha a verseny azon szakaszában amikor az intenzitás stabil és alacsony használja a Slow Release energiát, amikor az intenzitás magasabb, gyorsan felszabaduló energiatermékekre kell váltani.

 

 

ÖSSZETEVŐK

  100g RI* 62g
Energia tartalom 687kJ/161kcal 426kJ/100kcal
Zsír 0g 0g
Szénhidrát 37g 23g
egyéb cukor 19g 12g
Fehérje 0g 0g
80mg 50mg
Vitamin B6 0,5mg (36%) 0,28mg
Magnézium 97mg (26%) 60mg
     

Összetevők: Víz, maltodextrin, izomaltulóz * 14%, gyümölcslé-koncentrátum (feketeribizli 1%), óceán ásványi forrás † (magnézium-citrát) 1%, természetes ízesítők, savasságszabályozó (nátrium-citrátok), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), B6-vitamin .

* Az izomaltulóz a glükóz és a fruktóz forrása.

† Ásványi anyagok és nyomelemek: nátrium, magnézium, kálium, kalcium, klorid, mangán, vas, cink, króm, szelén, szén, antimon, bárium, berillium, ozmium, bizmut, bór, kadmium, cézium, kobalt, réz, diszprózium, Erbium, európium, fluorid, gadolínium, gallium, foszfor, arany, holmium, szilícium, indium, skandium, jód, terbium, iridium, lantán, ólom, ródium, lutecium, higany, molibdén, ón, neodímium, nikkel, niobium, palládium Tórium, germánium, platina, prazeodímium, arzén, renium, rubidium, lítium, ruténium, szamárium, ezüst, stroncium, tantál, tellurium, cérium, tallium, túlium, alumínium, titán, volfram, vanádium, kén, iterbium, ittrium, ittrium cirkónium.

 

Vélemények

A termék tökéletesen működik, nálam 200km+-os kerékpártúrákon jelesre vizsgázott több alkalommal!Hosszan tartó, egyenletes terhelésnél abszút érezhető a folyamatos energia utánpótlás,ha okosan és időben fogyasztod!
Sirok Szilvi | 2022-04-13 21:19:51
haha
hogan hulk | 2021-06-30 08:10:13
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Loba Sport Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Loba Sport Csapata